Supermodell Karmen Pedaru avaldab, millistel Eesti meestel on temaga võimalus

Kertu Jukkum
, Meelelahutusportaalide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Popmuusika suurüritusel MyHits Awardsil osalenud supermodell Karmen Pedaru (28) tunnistab Elu24le antud intervjuus, et tema suhe itaallasest abikaasa Riccardo Ruiniga on lõplikult läbi ja naine ei välista, et tema järgmine kaaslane võiks olla pärit Eestist. 

Maailmalavasid vallutav Karmen Pedaru avaldab Elu24le antud videointervjuus, et Eestis saab staariks pidada kõiki, kes MyHits Awardsil üles astusid ja auhindu noppisid. Supermodell tunnistab, et jälgib eesti meediat ning teab siinseid kuulsaid nimesid. «Uudo Seppa ja Metsakutsut ma näiteks tean ning ka Maria Rannavälja nime olen kuulnud, kuigi rohkem tunnen ma näitlejaid ja muusikuid,» tunnistab Karmen. 

Naise sõnul elame me ajal, mil staariks saab ka sotsiaalmeedia vahendusel. «See on samamoodi töö ja mina näiteks ei oskaks juutuubi kanalit pidada,» avaldab modell, kelle sõnul ei oska ilmselt igaüks ka kontsakingadega laval kõndida.  

Endast rääkides jääb maailmalavalaudasid vallutav naine tagasihoidlikuks. «Ma ei mõtle, et olen kuulus. Eestis ollen tunnen end Kehtna tüdrukuna, kuigi suuri esikaasi kattes on uhke tunne ikka,» tunnistab Karmen, kelle eraelus puhuvad uued tuuled.

«Eksabikaasaga oleme sõbrad, kuid nüüdseks oleme oma abielu tõepoolest ära lahutanud,» räägib Karmen, kes naudib hetkel vallalise elu. «Olen välismaa meestega suhetes olnud küll, seega miks mitte anda nüüd võimalus Eesti meestele,» lisab ta juurde. 

Karmeniga on võimalus meestel, kes panevad naise naerma, on heasüdamlikud ja humoorikad. «Halb inimene on tõeline turnoff ja samamoodi ka ülbitsemine,» räägib naine iseloomuomadustest, mille olemasolu naisele meeste juures ei meeldi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles