Postimees TV: Celtics lõpetas kaugvisetega Bucksi võiduseeria

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kyrie Irving (valges) tabamas järjekordset kaugviset.
Kyrie Irving (valges) tabamas järjekordset kaugviset. Foto: Winslow Townson / USA TODAY Sports

Põhja-Ameerika korvpalliliiga NBA idakonverentsi soosikute hulka kuuluv Boston Celtics alistas möödunud ööl koduväljakul Milwaukee Bucksi skooriga 117:113. Celtics viskas seejuures koguni 72 punkti kaugviskejoone tagant.

Celticsi mängijad tegid kolmepunktijoone tagant 55 pealeviset ja korvirõnga läbis suisa 24 sooritust ehk tabavusprotsendiks kujunes 43,6. Kuus korda säras kaare tagant Kyrie Irving, kes kerkis ka 28 punktiga Celticsi resultatiivseimaks. Al Horford ja Gordon Hayward kogusid mõlemad 18 silma. Üleplatsimeheks tõusis Bucksi vägilane Giannis Antetokounmpo, kelle arvele jäi 33 punkti, 11 lauapalli ja kolm vaheltlõiget.

Celtics teenis kahe kaotuse kõrvale hooaja kuuenda ja neljanda järjestikuse võidu, hooaega seitsme võiduga alustanud Bucks sai kirja esimese kaotuse. Meeskonnad paiknevad idakonverentsis vastavalt kolmandal ja esimesel kohal. Bucksi kaotuse järel pole sellel hooajal enam ühtegi kaotuseta meeskonda.

Philadelphia 76ers saavutas Joel Embiidi vägeva individuaalse esituse najal nelja kaotuse kõrvale hooaja viienda võidu, kui alistas koduväljakul Los Angeles Clippersi skooriga 122:133. Embiid panustas 76ersi triumfi 41 punkti, 13 lauapalli ja nelja viskeblokeeringuga. Clippersi parimad punktitoojad olid Lou Williams, Danilo Gallinari ja Tobias Harris, kes viskasid vastavalt 26, 25 ja 24 silma. Clippers sai nelja võidu kõrvale hooaja neljanda kaotuse.

Kõik möödunud ööl peetud mängud:

  • Charlotte Hornets – Oklahoma City Thunder 107:111
  • Cleveland Cavaliers – Denver Nuggets 91:110
  • Philadelphia 76ers – Los Angeles Clippers 122:113
  • Atlanta Hawks – Sacramento Kings 115:146
  • Boston Celtics – Milwaukee Bucks 117:113
  • Portland Trail Blazers – New Orleans Pelicans 132:119
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles