Saku Suurhallis sai pidu läbi. Vaata järele, mis toimus MyHits Awardsi ajal kaadri taga

MyHits.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul toimus Saku Suurhallis suurejooneline MyHits Awardsi auhinnagala. Eksklusiivselt Elu24s sai näha otseülekannet lava tagant, mida juhtisid influencer'id Loora ehk Laura Liisa Leosk ja Hensugusta ehk Henri Karpov. 

Jälgi eksklusiivset otseülekannet ja jäta meile oma kontaktandmed, sest kõikide vaatajate vahel läheb loosi vingeid auhindu. Püsige lainel! Ülekanne algab kell 18.05.

Terve õhtu jooksul näitavad Loora ja Hensugusta ürituse lavatagust, teevad intervjuusid auhinna saanud artistide ja juutuuberitega ning piiluvad nurkadesse, mida telepildis ei näidata.

MyHits Awards on enneolematu popmuusika liveshow. Lisaks meeleolukale auhinnagalale astub üles enam kui 18 artisti, nende hulgas kaks välismaist artisti Sigma (UK) ja Alma (FIN). Fännidel on võimalik kohtuda ka oma lemmikute sotsiaalmeediastaaridega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles