Postimees TV: üks Borussia pääses karikasarjas esiliigaklubi vastu ehmatusega, teine sai hirmsa sauna

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saksamaa jalgpalli karikavõistlustel edenes Bundesliga liider Dortmundi Borussia kolmandasse ringi. Vaevu. Liigas kolmandat kohta hoidva Mönchengladbachi Borussia jaoks sai aga karikahooaeg 0:5 kaotusega otsa.

Esmalt Dortmundist. Eile võõrustati kodustaadionil Saksamaa tugevuselt teises liigas mängivat Berliini Unioni ja võit tuli lõpuks skooriga 3:2. Dortmund läks küll kahel korral juhtima, aga pealinlased suutsid end alati matsi tagasi mängida. Lõpuks polnud neil selleks enam aega – otsustava värava lõi lisaaja viimasel minutil penaltist vahetusest sekkunud Marco Reus.

Tõelise väravapeo pani karikasarjas püsti aga Leverkuseni Bayer, kes oli võõral väljakul Mönchengladbachist üle suisa viie väravaga. Otsa tegi lahti Julian Brandt viiendal minutil ja teise lisas Tin Jedvaj vahetult enne poolajavilet. Tõega mutta trambiti võõrustajad aga teise poolaja keskel, kui 13 minuti jooksul skooris Karim Bellarabi kaks ja Kevin Volland ühe korra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles