Järelvaadatav: Pärnu nigel hooaeg jätkus kuiva kaotusega Riiale

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu võrkpalliklubi hooaja kuues mäng Eesti-Läti ühisliigas lõppes neljanda kaotusega. Kodusaalis tuli 0:3 (23:25, 19:25, 23:25) tunnistada liigas kolme parima sekka kuuluvale RTU meeskonnale.

Üleplatsimehena tõi Armands Abolins võitjameeskonnale 17 punkti. Pärnakate parimana läks nende diagonaal Eduardo Neves Atu arvele 13 silma.

Riia meeskonnale oli see hooaja viiendaks võiduks, millega jätkatakse esikolmikus. Pärnu on jätkuvalt tabeli kaheksandal real.

Mäng tervikuna järelvaadatav:

Enne mängu:

Pärnu peatreener Avo Keel sõnas eile volley.ee-le, et ootab nädalavahetuse kahest mängust lätlastega punktilisa: «Oleme tegelenud oma murelapse ehk servi vastuvõtuga kõvasti, eks homme-ülehomme näeme, kas sellest ka kasu on. Taavet Leppikut me endiselt kasutada ei saa, ta jäi uuesti angiini. Teised on täie tervise juures ja vaatame, kui kõva see Riia siis on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles