Intervjuu «Bohemian Rhapsody» staaridega: vaata, millist harjutamist nõudis näitlejatelt Queeni bändiks kehastumine

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Freddie Mercury eluloofilmiks tituleeritud sel nädalal kinodesse saabuv suurfilm «Bohemian Rhapsody» annab mõistagi aimu ka sellest, millised olid Queeni bändiliikmete omavahelised suhted ja linateoses mängib teisigi näitlejaid peale paljukiidetud Rami Maleki, kellele juba Oscaritki ennustatakse. 

Näiteks vastavalt kitarrist Brian May'd ning trummar Roger Taylorit (kes mõlemad ka filmi produktsioonile õla alla panid) kehastanud Gwilym Lee ja Ben Hardy. Vaata videost, mida legendaarseks bändiks kehastumine näitlejatelt nõudis!

Vaata filmi treilerit:

«Bohemian Rhapsody» toob vaatajani Queeni tähelennu muusikataevasse ning samuti siseheitlused, mille põhjuseks Mercury kontrollimatu elustiil. Pealtnäha ületamatud raskused suudetakse koos siiski ületada ning tulemuseks on ansambli triumfaalne taasühinemine maailma kõigi aegade suurimal heategevuskontserdil Live Aid, kus ravimatu haigusega silmitsi seisev Mercury teeb bändi rokkmuusika ajaloo ühe legendaarseima etteaste, tsementeerides ansambli pärandi igaveseks muusikaajalukku.

Apollo Kinodes alates 2. novembrist 2018, erilinastusi leiab kinokavast aga ka enne seda.

Juba 31. oktoobril algusega kell 19 näeb filmi ka «Sõbrannaga kinno» sündmuse raames Apollo Kino Solarises. Haara kaasa oma parimad sõbrannad ja veetke koos üks meeldiv õhtupoolik! Kohapeal üllatused ja auhinnaloos. Osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles