Video ja galerii: Tallinnas Solarise kaubanduskeskuse laest tilkus pruuni löga alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna kesklinnas asuvas Solarise kaubanduskeskuses tekkis eile kanalisatsiooni rikke tõttu solgiuputus.

Postimehe lugeja kirjeldas, kuidas keskuses olid torud katki läinud ja on suur solgivee uputus. «See on Duglas ja NS kinga vahelisel alal. Torud laes on katki ja pruuni vedelikku pritsis alla. Solgivesi lihtsalt tilkus. Eile haises terve päev, täna haiseb ka,» kirjeldas ta keskuses valitsevat olukorda. 

«Täna ei haise enam nii palju, aga eile oli raske hingata,» ütles tallinlane. 

Sündmuskohal käinud Postimehe fotograaf Madis Sinivee rääkis, et keskuses viibivad inimesed hoiavad käega ninast kinni, et haisu mitte tunda. «Esimeselt korruselt kuni parklakorruseni välja on seda pruuni löga näha,» ütles Sinivee.

Postimehele teadaolevalt pole Solarises asuvad poed oma uksi õnnetuse pärast sulgenud. Solarise haldusjuht Rain Luks rääkis, et kauplused on avatud ja hetkel pühitakse vett kokku. «Oli kanalisatsiooni ummistus. Toru oli umbes ja surve läks liiga suureks. Haiseb ikka, aga see ei tule tualettidest, vaid söögikohtade jäätmetorudest,» ütles Luks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles