Postimees TV: vutitipp tähistas hooaja 12. väravat tüdruksõbra käe palumisega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järgnevad südamlikud stseenid pärinevad Tšiili jalgpalli kõrgliiga 27. voorust. Antofagasta ründaja Eduard Bello viis oma meeskonna mängus Evertoniga teisel minutil juhtima, haaras varumeestepingilt ehtekarbi, hüppas tribüünile ja langes tüdruksõbra Gabriela Brito ees põlvili.

Personaalses plaanis oli tegu ilusa žestiga, sest Bello sai piigale sõrmuse sõrme pandud ja loodetavasti ootab neid koos ees rõõmus elu. Jalgpallireeglid aga sellisele trikitamisele kohta ei näe ja seetõttu sai ründaja omavolilise väljakult lahkumise eest kollase kaardi.

Üldse ei olnud mäng Antofagasta jaoks eriti õnneliku lõpuga, sest Everton lõi avapoolaja lõpus kaks väravat ja kuigi Bello suutis matši teise, hooaja 13. väravaga skoori viigistada, jäi viimane sõna siiski kodumeeskonnale. Vahetusest sekkunud Oscar Salinas vormistas 83. minutil Evertoni 3:2 võidu ja kukutas Antofagasta liigas neljandaks, välja Lõuna-Ameerika Meistrite liiga ekvivalenti, Copa Libertadoresisse viivatelt kohtadelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles