Postimees TV: Hollandi vutiklubi fännid panid tribüünidel tulevärgi püsti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Gröningeni ja PSV Eindhoveni jalgpallimeeskondade lahing Hollandi meistrivõistluste kümnendas mängudevoorus peatati, sest Gröningeni fännid ei hoidnud end tribüünidel pürotehnikat kasutades tagasi.

Mängu peakohtunik Danny Makkelie peatas mängu 20. minutil, sest kodumeeskonna poolehoidjad panid tribüünidel püsti võimsa tulevärgi. Staadionikatlas oli tohutult suur suitsupilv ja nähtavus halb. Olukord saadi aga üsna kiiresti kontrolli alla ja mäng jätkus.

Gröningen asus 42. minutil Samir Memiševici penaltist mängu 1:0 juhtima. Donyell Malen vastas PSV eest avapoolaja esimesel minutil. 24-kordne Hollandi meister ja tiitlikaitsja PSV lahkus põrgukatlast siiski võidu ja kolme punktiga, sest mõned minutid enne lõpuvilet jõudis sihile Denzel Dumfries.

PSV pole kümne vooruga veel kordagi libastunud, sest täisedu ehk 30 punktiga ollakse esikohal ja edestatakse teisel positsioonil paiknevat Amsterdami Ajaxit viie ning järgmist konkurenti Rotterdami Feyenoordi juba kümne silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles