Kinnitatud: Leicester City omanik hukkus helikopteriõnnetuses

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Leicester City jalgpallimeeskond kinnitas, et klubi omanik Vichai Srivaddhanaprabha hukkus helikopteriõnnetuses, vahendab BBC.

Tunnistajate sõnul lakkas eile õhtul Eesti aja järgi kella 22.45 ajal õhus helikopteri mootor töötamast ning see kukkus alla.

Ühe pealtnägija väitel ei töötanud korralikult sabarootor ja see pani kopteri kontrollimatult pöörlema. Daily Maili teatel oli tegemist kaks aastat vana AgustaWestland AW169 tüüpi kopteriga.

Lisaks Leicesteri jalgpalliklubi omanikule ja juhatuse esimehele Srivaddhanaprabhale olid helikopteris veel tema kaaskonda kuulunud Nursara Suknamai ja Kaveporn Punpare, piloot Eric Swaffer ja tema elukaaslane, samuti piloodina töötanud, ent kopteris reisijana viibinud Izabela Lechowicz. Kõik viis hukkusid. Esialgsed teated, nagu viibinuks kopteri pardal ka Srivaddhanaprabha tütar Voramas, osutusid ekslikeks.

Leicester City ja Southamptoni vahel teisipäeval toimuma pidanud liigakarika kohtumine on edasi lükatud, samuti duubelmeeskonna mäng Rotterdami Feyenoordiga.

Foto: Aaron Chown / AP
Foto: BEN STANSALL / AFP
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles