Pallivõlur Zakaria, pahatahtlik Tallinna lahe reostamine ning Kristina Šmigun-Vähi ootamatu avaldus (1)

«Radar» / Kanal 2
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänases telemagasin «Radar» toob teieni Keskkonnainspektsiooni videod, kus on näha, kuidas üks Tallinna ettevõte teadlikult ei täida ühtegi keskkonnanõuet. Firmale on tehtud ka trahve, kuid need summad on nii väikesed, et fookuses olev ettevõte tasub need ära ja tegutseb samamoodi edasi. 

Möödunud laupäeval ühes mängus kõik kolm väravat löönud FC Flora poolkaitsja Zakaria Beglarišvili on justkui Eesti jalgpalli musternäidis - ta on suurepärane meeskonnamängija ning fännide lemmik. Mees kolis Eestisse 8 aastat tagasi ja on praeguseks valmis astuma oma elu oluliseima sammu edasi - saada Eesti kodanikuks. 

Lisaks annab üle pika aja intervjuu kahekordne olümpiavõitja Kristina Šmigun-Vähi. Kaheksa aastat suusatamisest eemal olnud Šmigunräägib «Radarile» vahepealsetest aastatest kui ta avalikkuse jaoks justkui kadunud oli.

«Radar» on eetris täna õhtul kell 20:00 Kanal 2s ja Postimees TVs.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles