«Spordiministeerium»: kui Sildaru võistleb, teevad konkurendid paremaid trikke

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänases «Spordiministeeriumis» avaldab suusataja Kelly Sildaru isa ja juhendaja Tõnis Sildaru, et naiste freestyle võistluste tase tundub Kelly osalemisel tavapärasest kõrgem.  Vaata saadet Kanal 12 või Postimehe vahendusel kell 21.30.

Kelly Sildaru jättis pühapäeval toimunud Big Airi MK-etapi Modenas vahele ning jälgis seda kodust teleülekande vahendusel. Kelly isa ja juhendaja Tõnis ütles, et perega võistlust vaadates ja arutades leiti, et võistlustel, kus Kelly ei osale tehakse keskpärasemaid trikke.

«Tundub, et kui Kelly võistleb, teevad konkurendid paremaid trikke,» ütles Tõnis Sildaru «Spordiministeeriumis». Kas Kelly osalemine võistlustel utsitab ka konkurente järgmisele tasemel jõudma?

Lisaks saab saatest ülevaate eelmise nädala tippteemadest ning vaadatakse otsa ka käimasoleva nädala kesksetele sündmustele. Saatejuhid on Marko Kaljuveer ja Karl Mihkel Eller.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles