Postimees TV: NBA hooaja punktirekordi püstitanud Curry tõusis auväärses seltskonnas koha võrra

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Golden State Warriorsi tähtmängija Stephen Curry viskas möödunud ööl Washington Wizardsi korvi 51 punkti ning aitas oma koduklubi 144:122 võidule.

Kahel korral NBA väärtuslikumaks mängijaks valitud Curry oli eriti terav kolmepunktijoone tagant, tabades 11 kaugviset. Kusjuures, 51 punkti sai ta kirja kolme veerandajaga!

Warriorsi peatreeneri Steve Kerri kommentaar Curry mängule oli tabav: «Ma ei oska seda mitte kuidagi isegi kirjeldada. Imeline! Nagu videomängus.»

NBA kõigi aegade edetabelis tõusis Curry tabatud kolmeste arvult nüüd viiendaks, möödudes Jamal Crawfordist.

Kõige rohkem kolmeseid tabanud mängijad NBA-s

  1. Ray Allen 2973
  2. Reggie Miller 2560
  3. Jason Terry 2282
  4. Kyle Korver 2214
  5. Stephen Curry 2162
  6. Jamal Crawford 2154

Samuti sai Curry enda kätte selle hooaja punktirekordi, mis jõudis kesta vaid 24 tundi. Rekrodi võttis ta endale Detroit Pistonsi mängijalt Blake Griffinilt, kes viskas 133:132 võidumängus Philadelphia 76ersi vastu 50 punkti. Kui aga Curryl vajas oma punktiskoori jaoks 32 mänguminutit, siis Griffin viibis tolles lisaajaga lõppenud mängus väljakul 44 minutit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles