Postimees TV: Wilder tegi Fury mõnitamisega endale sünnipäevakingi

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

WBC raskekaalu meistrivöö omaniku Deontay Wilderi 33. sünnipäev möödus töises rütmis. Ameerika esipoksija valmistub nimelt 1. detsembril Tyson Furyga madistama. Meestel on kahe peale karjääris saadud 67 võitu ja veel ei ühtegi viiki.

Fury lubas endale treeningu eel sünnipäevatordi ja rõhutas siis meediaga suheldes, et detsembrikuise matši võitja saab end õigustatult pidada maailma parimaks poksijaks, arvaku Anthony Joshua ja tema leer mida tahes.

Wilder ja Fury on matšieelsetel pressikonverentsidel teineteise suunas aktiivselt lõugu laksutanud ja ameeriklane kasutas nüüdki võimalust rivaali õrritada. Wilder tõi lagedale oma parima inglise aktsendi, mis tõttöelda ei ole eriti hea, ja saatis Furyle sõnumi: «Ma ei tea, mida sa kuulnud oled, semu, aga pane tähele, eks. Ma saadan su ööbikuid kuulama. Kuuled vä? Parm. Suur parm.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles