«Hommik!» Toidublogija Kadri Raig: prügi ma ei söö, aga enda toidujääkide kasutamine on okei

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäevases saates «Hommik!» arutasime koos Toidublogija ja Fitlapi turundusjuhi Kadri Raigiga, kuidas vähem toitu raisata.

Igal aastal läheb maailmas raisku umbes kolmandik ostetud ja toodetud toidust. Kusjuures suurimad raiskajad on kodumajapidamised. 2010. aastal tehti uuring, kus selgus, et Eesti pered on Euroopa liidus ühed suurimad toiduraiskajad. Hollandi, Belgia ja Küprose järel raiskab Eesti pere keskmiselt 256 kg toitu inimese kohta aastas. 

Toidublogija Kadri Raig jagas nippe, kuidas kasutada ära kappi seisma jäänud toidujäägid. Ta tõdes, et tuleb ikkagi jääda mõistuse piiridesse, et kui mingi asi on halvaks läinud, siis tuleb see ära visata, et päris prügi ikkagi süüa ei tasuks.

Vaata videost toidublogija soovitusi, kuidas vähem toitu raisata!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles