«Hommik!» Juuli Lill ooperist "Pilvede värvid": ooperivõhikut see etendus kindlasti kõnetab!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäevases saates «Hommik!» käisid külas ooperilauljad Juuli Lill ja Reigo Tamm, kellega rääkisime ooperist "Pilvede värvid".

Eelmise aasta septembris esietendus Rahvusooper Estonia laval Rasmus Puuri ooper „Pilvede värvid“, mida on saatnud suur menu. Selleks, et kõik soovijad Eesti ooperist osa saaksid, on võimalus tulla ooperit kuulama ka sel hooajal. Stuudios olid külas ooperi kaks peategelast Reigo Tamm ja Juuli Lill, kes mängivad etenduses abielupaari.

Peaosatäitjate sõnul peaks see ooper kõnetama kõiki inimesi, sest teema on meile nii tuttav. "Miks seda tükki vaatama tulla? Vanemad inimesed eelkõige sellepärast, et nad saavad nostalgitseda, nad saavad tagasi vaadata, meenutada kogu seda 87-95. aasta perioodi, seda üleminekuperioodi. Kui raske see oli ja kui tore oli siis jälle vabaks saada. Aga minuvanused ja veel nooremad saavad tulla vaatama ja seda informatsiooni sealt talletama," sõnas Tamm. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles