Postimees TV: väravavahi jäme eksimus otsustas üleminutitel Milano derbi saatuse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavuse hooaja esimene Milano derbi sai dramaatilise lõpplahenduse, kui Milano Inter võitis AC Milani teisel üleminutil löödud väravast 1:0.

Kohtunik oli juba andnud kolm lisaminutit, käis neist teine ja mäng oli tüürimas viigisadamasse, kui Matias Vecino saatis paremalt äärelt karistusalasse tsenderduse. Milani väravavaht Gianluigi Donnarumma hindas aga palli lendu arusaamatul kombel valesti, hakkas sellele ekslikult vastu tulema ega jõudnud Milani keskkaitsjast Mateo Musacchiost hüppeduellis jagu saanud Mauro Icardi pealööki siis enam takistada .

Samas oli tabamuse hetk loogiline, sest viimasest viiest Milano derbist koguni neli on nüüd leidnud lõpplahenduse viimastel minutitel. Kapteni tabamus viis Interi fännid ekstaasi, sest lisaks hindamatule derbivõidule jätkab Inter liigatabelis tippude kannul. Liidril Torino Juventusel on üheksa vooru järel 25, Napolil 21 ja kolmanda koha säilitanud Interil 19 punkti. Milan on aga 12 punktiga jätkuvalt tabeli teises pooles ehk 12. kohal. Tõsi, võrreldes enamiku konkurentidega on neil mäng vähem peetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles