Postimees TV: golfimängija avastas, et tal on hirmus karmavõlg (1)

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Golfipalli läbimõõt on 4,2 sentimeetrit. Par 5 rada on kuni 500 meetrit pikk. Kuna kõigi mängijate eesmärk on jõuda griinile suurendab see veidi tõenäosust, et kaks palli võiksid seal omavahel põrkuda, aga ikkagi tundis Olivia Cowan end hetkeks kui kõige ebaõnnelikum sportlane maailmas.

Sakslanna kolmas löök, millega ta oli jõudmas kaheksandal rajal griinile, tabas juba seal olnud Noora Komulaineni palli. Suurem kaotaja oli Cowan, kelle pall põrkas kontaktist järve. Põhjust rahuloluks polnud ka soomlannal, kes pidi hakkama puttima august tunduvalt kaugemalt.

Ebaõnn rikkus ka Cowani turniiri – kui enne õnnetust võinuks ta birdie’ga jõuda liidritest kolme löögi kaugusele, siis sealt saadud karistuslöök tõi lõpuks kaasa hoopis ühe trahvi ja viielöögilise kaotuse. Demoraliseerituna lubas naine endale veel kaks eksimust ja jäi turniiril jagama üheksandat kohta. Komulainen lõpetas löögi võrra paremini ja oli kuues.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles