Postimees TV: värske maailmameister vigastas veidras olukorras õlga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna viiendat korda MotoGP sarja maailmameistriks kroonitud hispaanlase Marc Marquezi tähistamistuurid tõmmati üsna kiiresti maha, sest tema õlg tuli liigesest välja! 

Nimelt olid Honda meeskonna liikmed ja Marquezi konkurent Scott Redding hispaanlast õnnitledes nii tormakad, et suutsid värsket tšempionit emmates tema õla liigesest välja tõmmata.

«Õnneks on adrenaliin nii laes, et see hetkel ei valuta, aga täna õhtul pean tantsuplatsil küll ettevaatlik olema,» naeris hispaanlane pressikonverentsil.

Marquez kindlustas endale karjääri viienda MotoGP maailmameistritiitli Jaapani GP võiduga. 25-aastane Marquez tõusis nüüd viie maailmameistritiitliga ühele pulgale Mick Doohaniga. Nendest kahest on rohkem MM-tiitleid võitnud vaid Valentino Rossi (seitse) ja Giacomo Agostini (kaheksa). Ühtlasi on Marquez noorim sõitja, kes viie MM-tiitlini jõudnud. Rossi võitis oma viienda MM-tiitli 26-aastaselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles