Tipphetked: Klavanita Cagliari võitles välja väärtusliku viigipunkti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise kapten ja Cagliari klubi keskkaitsja Ragnar Klavan jäi oma koduklubi järjekordsest liigamängust vigastuse tõttu eemale, kuid Cagliari suutis kaotusseisust viigistada 1:1 Fiorentinaga. 

Kohtumine täismahus järelvaadatav:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Pärast väravateta lõppenud avapoolaega asus Fiorentina kohtumist juhtima 60. minutil penaltist, Cagliari viigistas üheksa minutit hiljem, kui värava lõi äsja isaks saanud Leonardo Pavoletti. Seni polnud Cagliari suutnud kaotusseisust välja ronida. 

Klavan sai vigastada Cagliari liigamängus, kui võõral väljakul jäädi 0:2 alla Milano Interile. Klavan alustas kohtumist algkoosseisus, kuid vahetati välja pärast avapoolaega, kui seis oli 0:1. Vigastuse tõttu jäi Klavan eemale ka Eesti koondise mängudest Soome ja Ungariga.

Cagliarinews24 andmetel on Klavan siiski paranemas, kuid harjutanud teiste vigastusest paranevate mängijate Diego Fariase ja Charalampos Lygogiannisega. Samuti jäi tänasest kohtumisest eemale Dario Srna, keda vaevab seljavigastus.

Cagliari on üheksa mänguga kogunud 10 punkti ning on Serie A liigatabelis 14. kohal. Fiorentinal on neli punkti rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles