Tai tegelik pale, demokraatia ohumärgid Eestis ning Eesti parima jalgratturi elu Mõdrikul

«Radar» / Kanal 2
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paljudel inimestel, näiteks õpetajatel ja ametnikel, pole poliitikasse sisenemine sugugi kerge. Vastupidi. Neid suisa survestatakse seda mitte tegema. Tänase «Radari» avalugu panebki küsima - kas demokraatia on ohus ning kas Eesti on liikumas hirmuühiskonna poole? 

Kuigi Taaramäe ja Kangert pole ehk Eesti rahva seas nii populaarsed kui ralliäss Tänak, kuuluvad nad siiski oma ala tippu. Mis elu elavad mehed aga väljaspool hooaega ning kuidas mõjus Taaramäele kolimine Monacost Rakverre? Robert Kõrvitsa intervjuu Rein ja Hanna Karoline Taaramäega toob vastused.

Kui Taaramäe vahetas talveks Monaco Rakvere vastu, siis paljud eestlased vahetavad külma ja kõleda Eestimaa hoopis troopilise Taimaa vastu välja. Sealseid randu, toitu ning inimesi imetlevad paljud, kuid milline on selle autoritaarse kuningriigi tegelik pale? Kuningakoja nimel tellitud mõrvadest ning paljust muust räägib Eeva Essele riigist lahkuma sunnitud Tai dissident Pavin Chachavalpongpun.

«Radar» on eetris juba täna õhtul kell 20:00 Kanal 2s ja Postimees TVs.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles