Video: kodus teist porgandit võõrustanud blogija Paljas Porgand teenib nii hästi, et saab ka assistenti üleval pidada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saatejuht Robert Rool, kes oli endale suure porgandikostüümi selga tõmmanud, käis koos Piret Laosega külas blogijal Paljas Porgand, kellega koos räägiti naise tegemistest, veganlusest ja rahast.

Tuntud blogija Merilin Taimre ehk Paljas Porgand oli täna saate «Hommik» külaline. Taimre rääkis saates, et kuigi tema ise vegan ei ole, siis tegeleb ta praegu hoogsalt omalaadse projektiga, kus püüab Tallinnas kõik vegan toidud ära proovida ja nendest oma jälgijatele tagasisidet anda.

Merilin, kelle kass sai kiiresti sõbraks «suure porgandi» Robertiga, rääkis, et tema külmutatud ja valmistoite ei söö ning on end nii piisavalt palju päristoidu valdkonnas harinud, et suudab peast teha ükskõik mis toorainest süüa.

Külaskäigu ajal oli «suur porgand» vait kui ... noh, porgand, ja Piret oli see, kes blogijaga vestlust ülal hoidis. Saatejuht küsis, kui palju peab brändi müümisel keha näitama. «Ei pea palju,» vastas PP. «Mina ei näita kehagi kunagi selle eesmärgiga, et näidata keha, või populaarsust saada. Minu kuvand ei ole see, et olla paljas porgand ...,» selgitas Merilin, kellele on kuklale suur porgand tätoveeritud.

Piret küsis edasi ega naine ei karda, et 20 aasta pärast tal samasugune imago juures on? «Ei, siis mul on beebiporgandid,» vastas Merilin.

Lugeda armastav Merilin rääkis, et inimesed teeb eriliseks see, et neil on erinevad välised omadused. Inimeste aitamisel püüab ta olla indiviidi põhine, uurides iga inimese jaoks välja just konkreetselt nende probleemi jaoks sobiva lahenduse.

Paljas Porgand on üks Eesti tuntumaid blogijaid ja seda näitab ka asjaolu, et ta suudab suurepäraselt ära elada teenistusega, mida see tegevus talle sisse toob. Naisel läheb lausa nii hästi, et ta suudab ülal pidada ka assistenti, kes palgaraha eest aitab teda praegu järgmise toiduteemalise raamatu koostamisega. Lisaks sellele saab blogimise ja avalikus elus kaasalöömisega teenitud raha eest makstud arved ja muud kulutused.

«Hästi paljud inimesed saavad sellest valesti aru, et blogijad on justkui äraostetud. Tegelikult see käib käsi-käes. Nad teevad seda, mida nad teeksid võib-olla niikuinii, aga kui mingi bränd näeb seal võimalust jõuda inimesteni, siis pannakse brändi logo külge, ja seal tekib tagasiteenimine,» selgitas Paljas Porgand.

Kuigi Merilin teeb seda, mida ta teeb, raha pärast, siis on olemas ka asjad, mida ta tasuta teeb. Mis need asjad on, seda ei täpsustatud.

Merilin, kes on nõus väitega, et ta on justkui elav reklaam, tunnistas, et talle meeldib tähelepanu ja lisas, et seda tööd ei saaks teha, kui talle tähelepanu ei meeldiks.

Vaata pikemalt videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles