Järelvaadatav: Tallinnas koguti inspiratsiooni noorte huvitegevuse arendamiseks

Claire Peinar
, väljastustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

18.–19. oktoobrini toimus Tallinnas Telliskivi loomelinnakus huvihariduse ja -tegevuse konverents, mille käigus arutleti seniste kogemuste üle, jagati põnevaid viiteid ja näpunäiteid, loodi linke mitteformaalse ja formaalse õppe vahele ning arendati omavahelist koostööd. Postimees TV tegi mõlema päeva ettekannetest otseülekande.

Noortevaldkond on täna põnevas liikumises – noored oma huvide ja unistustega, aina uuenevad digitaalsed lahendused, valdkonna tegijate muutuv roll. Tänu riigi toetusele ning kohalike omavalitsuste panusele on loodud hulganisti võimalusi tuhandetele noortele oma arengu toetamiseks, annete arendamiseks ja noorte sotsiaalse kaasatuse suurendamiseks. Samuti on esindusühingud astunud olulisi samme huviala valdkondade kvaliteedi arendamiseks ning koostöö suurendamiseks.

Konverentsil kohtusid huvihariduse- ja tegevuse korraldajad, valdkonna esindusühingud, noored, huvikoolide juhid ja kohalike omavalitsuste ametnikud. Konverentsi avakõne pidas haridus- ja teadusminister Mailis Reps.

Vaata lähemalt ürituse ajakava ja esinejaid.

Konverentsi esimese päeva ettekanded:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles