KUUM VIDEO: Keskerakonna aseesimees miilustab endast poole noorema blogijaga (11)

Jete Eevald
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Keskerakonna aseesimees ja riigikogu liige Jaanus Karilaid (41) tabati ööklubist Amigo intiimselt tantsimas endast poole noorema blogija Anita Sibulaga (19).

Poliitik Jaanus Karilaid on vabaabielus Maarja-Liis Arujärvega, kellega kasvatatakse kaht ühist last. 2016. aastal antud intervjuus rääkis paar, et nende ligi kaks kümnendit kestnud suhe on õnnelik. 

Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid ja Maarja-Liis Arujärv.
Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid ja Maarja-Liis Arujärv. Foto: Raigo Pajula / Arno Mikkor / Vabariigi Presidendi Kantselei

Laupäeva varahommikustel tundidel jagus Karilaiul silmi aga vaid noorukesele Anita Sibulale (19), kes on modellimõõtu juutuuber ja unistab ilma teha ärimaailmas. 

Jaanus Karilaid kommenteerib kõnealuseid sündmusi ööklubist järgmiselt: «Tantsida on tervislik, soovitan kõigile!». Küsimuse peale, kas tal on endast poole noorema modellimõõtu Anitaga suhe, vastab Karilaid eitavalt. «Väga tore ja soliidne õhtu oli, lihtsalt tore seltskond, lõbusad inimesed ja tantsimine on tervislik,» sõnas mees Elu24le. 

Karilaid arvab, et tema elukaaslane suhtub antud intsidenti positiivselt: «Inimesed peavad olema lõbusad ja rõõmsad,» lisas ta ja andis teada, et rohkem ei soovi ta antud teemal rääkida. 

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles