Postimees TV: pisi-Ronaldo näitas oivalise väravaga, et on pärinud oma isa vutioskuse

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Samal ajal kui Cristiano Ronaldo figureerib meedias peaasjalikult negatiivsete uudistega, saab tema pojast, Cristiano Ronaldo juuniorist rääkida sportlikku juttu. Koos isaga Madridist Torinosse kolinud noormehest on juba saanud kõigi Itaalia kaitsjate hirm.

Papa-Ronaldo postitas oma sotsiaalmeediasse värskeima näite oma poja jalgpallioskustest. Kui Juventuse U-9 meeskonna eest debüüti tehes sai Ronaldo jr. kirja neli väravat, siis viimases kohtumises lisandus kaks. Neist esimese juures oli selgelt näha, kelle pojaga tegu on, sest Ronaldo jr. võttis julgelt kaitsjad ette ja mängis neist kerge vaevaga mööda.

Kuue väravaga on Ronaldo jr. olnud praeguseks Juventuse särgis oma isast resultatiivsem – too on kaheksa mänguga skoorinud vaid neljal korral. Praegu on viiekordse maailma parima jalgpalluri mõtted aga spordi juurest eemale kistud, sest ta peab rinda pistma vägistamissüüdistustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles