Tähesadu: algav kinonädal toob ekraanile Rowan Atkinsoni, Ewan McGregori ja Whitney Houstoni

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaosatäitjad Rowan Atkinson ja Olga Kurylenko filmi «Johnny English asub vastulöögile» esilinastusel Londonis.
Peaosatäitjad Rowan Atkinson ja Olga Kurylenko filmi «Johnny English asub vastulöögile» esilinastusel Londonis. Foto: Doug Peters / EMPICS Entertainment / Scanpix

Algav kinonädal tuleb eriti kassahittide rohke, sest ekraanile jõuab mitu kauaoodatud menukit, lisaks üks erakordne kvaliteetdokk, paar imelist koguperefilmi, paar judinatekitajat ning taaskord uus Eesti film. 


Šokeerivalt raju: vaata oktoobris kinodesse jõudva krimimängufilmi «Mihkel» verivärsket treilerit

Oktoobri keskpaigas jõuab Eesti kinoekraanidele Islandi-Norra-Eesti koostöös valminud tõsieluliste sugemetega ning osaliselt Eestis filmitud krimidraama «Mihkel». Filmi üleskruviv treiler häälestab ootused filmi suhtes vägagi kõrgele!

Pääru Oja ja Kaspar Velbergi rollisooritused uues rahvusvahelises koostööfilmis «Mihkel» on šokeerivad, ent võimsad – sellist trillerit pole Eesti publik kindlasti kodumaiste kinotegijate poolt ammu näinud. 

«Mihkel» on Islandi režissööri ja stsenaristi Ari Alexander Magnussoni mängufilm, mis põhineb tõestisündinud lool. Lavastaja leidis ainest filmiks 2004. aasta kurikuulsast noore mehe laiba leidmise loost Islandil, mille jäljed viisid omadega välja Leetu. Filmis saab keerulistel asjaoludel hukka saanud noormehest aga hoopiski eestlane Mihkel.

Apollo Kinodes alates 19. oktoobrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Rowan Atkinson tembutab üle aastate jälle briti käpardspioon Johnny Englishi rollis

«Johnny English asub vastulöögile» (Johnny English Strikes Again) on seitse aastat oodatud järg maailma ühe tuntuima koomiku Rowan Atkinsoni ülimalt saamatu briti superangendi filmide seeriale.

Kui 2003. aastal kinodes jooksnud esimeses filmis tuli käpardspioonil tabada kroonjuveelide vargad ning järjes (2011) rinda pista mõrtsukatega, siis kolmas seiklus teeb Johnny Englishist Inglismaa ainsa lootuse. Pärast seda, kui küberrünnak paljastab kõik briti luureagendid, ei jää salateenistusel muud üle, kui tuua pensionipõlve nautiv Johnny English tagasi MI5 ridadesse ning loota, et tegelinskil vaatamata nigelatele spioonioskustele jätkuvalt õnne ja nutti on ning riik saab kurja häkkeri käest päästetud.

Filmi naisrollides astuvad üles Bondi-tüdruk Olga Kurylenko ja legendaarne briti näitlejanna Emma Thompson.

Apollo Kinodes alates 19. oktoobrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Hollywoodis ajalugu tegev «Aasia hullult rikkad» hullutab varsti ka Eesti publikut

Lugu räägib newyorklasest Rachel Chust (Constance Wu), kes läheb oma kauaaegse poiss-sõbra Nick Youngiga (Henry Golding) mehe parima sõbra pulma Singapuri. Esmakordsest Aasia külastusest elevil ja Nicki perega kohtumise ees hirmu tundvale Rachelile saab ootamatult selgeks, et Nick pole oma elu tähtsamaid detaile paljastanud. Ta on nimelt riigi ühe rikkaima pere järeltulija ja ka enim ihaldatud poissmehi. Nicki kaaslasena saab Rachelist armukadedate peoloomade ja Nicki hukkamõistva ema (Michelle Yeoh) sihtmärk. Naljakas ja romantilises loos, millega vaatajad end samastada saavad, selgub peagi, et armastusest pöörasem on ainult perekond.

Apollo Kinodes alates 19. oktoobrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Vana sõber tõttab appi! Ewan McGregor mängib uues Puhhi-filmis ületöötanud Christopher Robinit

Sellest on möödas juba palju aastaid, kui Christopher Robin (Ewan McGregor) koos Puhhi, Iiahi ja teiste sõpradega Saja Aakri Metsas mängis. Christopherist on saanud täiskasvanu, kel on armastav abikaasa (Hayley Atwell) ja pisike tütar (Bronte Carmichael), kes näeb oma isa aga liiga harva, sest too on kogu aeg tööl. Just siis, kui Christopher Robin on oma muredega ummikusse jõudnud, ilmub ootamatult välja tema vana sõber Karupoeg Puhh ning sellest kohtumisest saab alguse midagi erilist.

Apollo Kinodes alates 19. oktoobrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Verises trilleris «Maja, mille Jack ehitas» notib ringi eriti usin ja võigas sarimõrvar

Taani kuulsaima kinomehe Lars von Trieri verine triller «Maja, mille Jack ehitas» (The House That Jack Built) toob kinodesse erakordset õõva.

1970ndate Ameerika Ühendriikides toimuv lugu jälgib äärmiselt intelligentset sarimõrtsukat Jacki (Matt Dillon) 12 aasta vältel ning kirjeldab mõrvasid, mille käigus mees tapjaks n-ö areneb. Šokeeriva ekraaniteose tegevus hargneb Jacki silme läbi, kes näeb iga mõrva eraldi väärastunud «kunstiteosena». Filmi vältel kogeme Jacki kirjeldusi oma isikliku meeleseisundi, probleemide ja mõtete kohta läbi tema pidevate jutuajamiste kellegi tundmatu Vergega – need vestlused on groteskne segu targutustest, lapselikust enesehaletsusest ning Jacki tegevuse süvaanalüüsist.

Apollo Kinodes alates 19. oktoobrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Noorte õuduspõnevik «Ma näen sind ikka veel» kaotab piiri elavate ja surnute vahel

Fantaasiatrilleris «Ma näen sind ikka veel» (I Still See You) teeb salapärane anomaalia olematuks piiri elavate ja surnute maailma vahel. Hukkunute vaimud leiavad äkitselt tagasitee koju ja oma lähedaste ellu ning kaovad siis sama ootamatult kui ilmusid. Keegi ei tea, kust ja mis põhjusel vaimud ilmusid, kuid Veronica (Bella Thorne) otsustab selle saladuse lahendada. Tema teele satub aga salapärane mõrvar minevikust.

Apollo Kinodes alates 19. oktoobrist 2018. 

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.
 

Hiinlaste lelulugu! Animafilm «Mänguasjapoe saladus» lummab võrratult armsate tegelastega

Koguperefilm «Mänguasjapoe saladus» (Toys & Pets / Tea Pets, Hiina 2017) viib animeeritud seiklusele elavate mänguasjade maailma.

Pärast kosmoselaeva riket teeb robot nimega Taimbot hädamaandumise Maal. Ta satub mänguasjapoodi, mille elanikud elavad päeval oma rõõmsat ning mängulist elu, öösel aga hirmutavad üksteist õudusjuttudega Maa-alusest Valitsejast, kes oma ustavate rottidest käsilaste Smõguni ja Pisguni abil röövib naaberpoodidest mänguasju. Ühel päeval jääb kadunuks poeasukate sõbranna Mei ja mänguasjad eesotsas Taimbotiga pagevad linna, et teda leida. Sellest saavad alguse väikeste mänguasjade haaravad ja naljakaid juhtumisi täis seiklused hämmastunud linnaelanike seltsis.

Animafilmi tegelastele kingivad oma eestikeelsed hääled Jarmo Reha, Elina Purde, Eva Püssa, Mart Toome, Egon Nuter, Fatme Helge Leevald ja Kait Kall. 

Apollo Kinodes alates 19. oktoobrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.
 

Dokfilm «Whitney» räägib ära traagilise saatusega diiva Whitney Houstoni tõelise loo

«Whitney» on värske ja enneolematult tundlik dokumentaalvaade 2012. aasta veebruarikuus siit ilmast vaid 48-aastaselt traagiliselt lahkunud lauljanna Whitney Houstoni elule. Kevin Macdonaldi dokfilm «Whitney» esilinastus tänavusel Cannes'i filmifestivalil.

Apollo Kinodes alates 19. oktoobrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles