Tänak hindab Grossi ja uue auto suhet: tähtis on, et tal lõbus oleks

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Äsja Kataloonias Hispaania ralliks valmistunud Ott Tänak kinnitas «Reporterile», et võinuks isegi Saaremaa rallil osaleda, ent eelistas veidi ka kodustega aega veeta.

«Mingil määral oleks kindlasti tore, kui saaks kodus sõita. Aga vahel on hea ka koduste jaoks vähe aega jätta. Meie igapäevane graafik on tihe ja vaba aega pigem napib. Usun, et päris iga päev ei pea ka ralliautoga sõitma,» sõnas Tänak.

Tänak jälgis tähelepanelikult ka Georg Grossi esitusi, kes sõitis Tänaku tiimile OT Racing kuuluva uue autoga ehk viimase põlvkonna Ford Fiesta WRC-ga. 

«Tundub, et talle selle uue autoga meeldib sõita küll. Emotsioon tundub positiivne, aga eks ilmselgelt see võtab aega kui ta selle auto potentsiaali ära kasutab. Päeva lõpuks on kõige olulisem nautimine. Kuna ta oma lõbuks sõidab, siis on tähtis, et tal lõbus oleks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles