GALERII Mustamäel avati uus spaa- ja saunakeskus: lõõgastuda ja sportida saab ööpäev läbi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas avas uksed Mustamäe Elamuste Keskus, kus saab sportlikke ja lõõgastavaid elamusi nautida pea ööpäev läbi. 

Akadeemia teele ehitatud ja 15 miljonit eurot maksnud Mustamäe Elamuste Keskuses on suur spaa- ja saunakeskus, bowling’u-saal, 24-7 Fitness spordiklubi ning Eesti suurim akrobaatika- ja batuudikeskuses Trefoil.   

Astlanda Arenduse juhatuse liikme Kajar Kruusi sõnul on 13 000 ruutmeetrise üldpinnaga keskus suurim erakapitali investeeringul põhinev tänapäevane spordi- ja vabaajakeskus. Täna pidulikult avatud keskuses on ühe katuse alla koondunud palju sportlikke tegevusi: spaa- ja saunakeskus koos sportujula ja lastebasseiniga, 16-rajaline bowling’u-saal, batuudikeskus akrobaatikasaaliga ning jõusaali ja rühmatreeningute saaliga spordiklubi.

Keskuse rajamiseks sõlmis Astlanda Arendus Tallinna linnaga 50 aastaks hoonestusõiguse lepingu, mille lõppedes läheb keskus üle linna omandisse.

Keskuse kõrvalkrundile on Tallinna linn rajamas suurt parklat 202 autole. 1,1 miljoni euro eest teostatavad tööd valmivad kahes etapis, millest esimene lõpetatakse plaanide kohaselt novembris. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles