Video: Londonis protestis Brexiti vastu tuhatkond koera (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ürituse raames seati üles pissipunktid, kus koerad said urineerida Brexiti-toetajate fotode peale.
Ürituse raames seati üles pissipunktid, kus koerad said urineerida Brexiti-toetajate fotode peale. Foto: TOLGA AKMEN / AFP / SCANPIX

Eile kogunes Londoni tänavatele hulk Brexiti-vastaseid koos oma neljajalgsete sõpradega, et kutsuda üles korraldama teine hääletus Suurbritannia lahkumise üle Euroopa Liidust.

«See on väga Suurbritannia moodi sündmus - inimesed armastavad oma loomi ja Brexitiga seoses on õhus tõsised loomade heaoluprobleemid. Tulin tänavale, sest usun, et inimesed peaksid saama hääletada lõpliku Brexiti-kava üle,» ütles eile protestiaktsioonil osalenud poliitik ja koeraomanik Alastair Campbell.

Protestimarss koertega oli eelüritus 20. oktoobril toimuvale suuremale meeleavaldusele, milles nõutakse võimalust hääletada selle Suurbritannia Euroopa Liidust lahkumise lepingu üle, milles peaminister Theresa May ja Brüsseli vahel kokku lepitakse.  

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles