Postimehe video: järjekordse šokk-kaotuse saanud Bayern lubas endale Oktoberfestil lustimist

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Müncheni Bayerni nime leiab Saksamaa jalgpalliliiga tabelist praegu kuuendalt realt! Järjest on saadud kaks kaotust – 0:2 Berliini Hertalt ja möödunud laupäeval kodustaadionil 0:3 Mönchengladbachi Borussialt. Vaatamata alavormile lubati mängijatel siiski õlut nautida ja meeskond külastas maailmakuulsat Oktoberfesti.

Bayern on tegelikult võiduta olnud juba neli mängu – enne kaotusi tehti Bundesligas kodustaadionil 1:1 viik Augsburgiga ja möödunud nädalal pääses Meistrite liigas sama skooriga Müncheni karukoopast Amsterdami Ajax.

Saksamaa vutiliiga liider on seitsmes mängus viis võitu võtnud Dortmundi Borussia, kes on kogunud 17 punkti. Järgmised neli meeskonda – Leipzig, Mönchengladbach, Bremeni Werder ja Herta on 14 silma peal, mis on Bayernist üks enam. Järgmine mäng on Müncheni aul ja uhkusel kavas Wolfsburgiga, kuid seda alles peale koondisepausi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles