Postimehe video: Portugali peaminister viskus Ronaldo kaitsele (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vägistamissüüdistusega võitlev Cristiano Ronaldo leidis endale taas ühe liitlase, kui Portugali jalgpallistaari asus kaitsma Portugali peaminister Antonio Costa.

Inimesed peavad endale lõpuks selgeks tegema, et on olemas selline asi nagu süütuse presumptsioon. Ei piisa sellest, kui kedagi süüdistatakse, et ta selles ka süüdi oleks,» rääkis Costa ajakirjanikele.

« Ja kui on üks asi, mille kohta meil tõendeid on, siis on see, et ta on erakordne professionaal, erakordne sportlane, erakordne jalgpallur, kes on toonud Portugalile au ja hiilgust. Ja mida me kõik loodame, on, et miski ei saaks kunagi Cristiano Ronaldo saavutusi määrida.

Nii et võtta kindla tõena midagi, mis on üksnes süüdistus, andke andeks, aga me ei saa lootma jääda avaliku arvamuse kohtule asjades, mida on nii mitu aastat üles ehitatud.»

34-aastane ameeriklanna Kathryn Mayorga väidab, et aastal 2009 leidis Las Vegases aset vahejuhtum, mille käigus Ronaldo teda vägistas. Saksamaa väljaanne Der Spiegel märgib, et täpselt teavad tolles magamistoas juhtunust vaid kaks inimest – Mayorga ja Ronaldo.

Küll aga on Der Spiegeli käsutuses dokumendid 2009. ja 2010. aastast, kus on kirjas Ronaldo suuline selgitus, et Mayorga oli «öelnud mitu korda «ei» ja «stopp»». Samas pole need ütlused antud ametivõimudele, vaid advokaatidele, kes tegelesid kokkuleppe sõlmimisega. Kas ja millisel määral maksavad need dokumendid Nevada kohtus, kuhu Mayorga tsiviilhagi esitas, pole praegu teada.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles