Edevuse laat ja kuulsuse krõbe hind: nullindate staarid meenutavad valusaid õppetunde

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uue aastatuhande saabumisega saabus ka Eesti meelelahutusmaastikkule uus hingamine. Saavutused karjääris polnud enam piisavad, rahvas nõudis ihu! Paljast ihu!

Saatesarja «Pöörased nullindad» tänane osa heidab pilgu 2000. aasta saabumisel plahvatanud edevuse laadale. Meediakajastused ja staarid muutusid. Rahvas ootas ihu, seksi, skandaale ning loomulikult saavad kõik publiku soovid ka täidetud. 

Nii palju staare polnud Eesti veel näinud. Ajakirjade kaantele ilmus üha uusi kauneid nägusid. Meelelahutajate töö osaks sai avaliku elu ning meelelahutuselu tegemistes figureerimine. Sellest sai omamoodi edukuse ja populaarsuse mõõdupuu. 

Millist hinda selle eest aga maksta tuli ja kes tasumisega tegeles, vaata juba täna Kanal 2 ekraanil saates «Pöörased nullindad», algusega kell 21.00. Kui õigeks ajaks ekraani ette ei jõua, vaata saadet Elu24 otseülekande vahendusel!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles