Järelvaadatav: Vaata Tallinn International Horse Show'd

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

5.-7. oktoobrini toimus Saku Suuhallis Baltimaade suurim rahvusvaheline ratsavõistlus Tallinn International Horse Show. Olulisematele võistlustele sai kaasa elada ka Postimees.ee vahendusel.

Tänavune suurvõistlus toimus juba 16. korda. Kohal olid parimad ratsasportlased 10 riigist ja võistluse raames peeti kaks maailmakarika etappi: koolisõidus ja takistussõidus.

Lisaks põnevatele võistlustele on ürituse lahutamatuks osaks olnud alati ka meelelahutusprogramm. Tänavu rõõmustasid Eesti Vabariigi 100. juubeli puhul publikut vaid Eesti artistid Jüri Pootsmann, Sissi Nylia Benita, slackline´i artist Jaan Roose ja paljud teised. Loomulikult oli kavas ka publiku suur lemmik ponide kadrill.

Postimees kandis veebi vahendusel üle tähtsamad sõidud. Ülekandeid kommenteerisid Annike Laving, Erik Tuimann, Katrin Pill ja Kristi Luha.

Ürituse kava ja osalejate info leiate kodulehelt

Reedesed ülekanded järelvaadatavad:

Laupäevased ülekanded järelvaadatavad:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles