SÕBRANNA EKSKLUSIIV! Nuter, Võigemast, Ojari ja Mähar paljastavad, mis liigutab neid isadena pisarateni

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mis rõõmustab isa südant? Vaata videost, et teada saada, kuidas sõnastavad Eesti tuntud näitlejad vastuse sellele küsimusele

Filmis «Võta või jäta» isa Mati osa mängiv näitleja Egon Nuter rõõmustab, et lastest on kasvanud töökad ja tublid inimesed. «Kui see on kübetki minu tehtud, siis – aitäh!»

«Mul on tohutult hea meel, et ma märkan sellist asja oma laste puhul, et nad on empaatilised või et nad näitavad üles kaastunnet, ükskõik, kas siis looma või oma sõbra suhtes, vaadates mingisugust filmi või... Siis mulle tundub, et midagi on õigesti läinud,» mõtiskleb samuti filmis rolli teinud Priit Võigemast.

«Me kõik teame, mis on üksindus,» ütleb aga näitleja Indrek Ojari. «Isegi siis, kui me oleme suures seltskonnas. Meie elukaaslane, meie teine pool võtab selle ära, mingil määral, aga me oleme ikkagi üksi. See, millise osaduse annab lapsega koos üles kasvamine, see osadus, mis tekib, on väga jõuline.»

Ka Andres Mähar püüab isa rõõmu sõnadesse panna: «Need on need õnnehetked, need võivad ükskõik kuskohas tulla... Pole pikalt näinud, ja siis taaskohtumine...»

Tahad võita kinopileteid ja magusaid üllatusauhindu? Siis ootame su mõtisklusi isaduse teemal kuni 7. oktoobrini aadressil sobranna@postimees.ee. Mis loom on isa? Millised mälestused on sul enda isast? Milline eeskuju ise isana oled? Millise isa valid või valisid oma lastele? Kirjuta meile!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles