SÕBRANNA EKSKLUSIIV: vaata varem avaldamata kaadrit Eesti uuest mängufilmist «Võta või jäta»

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mida teeksid sina, kui ühel päeval pandaks su kätele vastsündinud laps ja öeldaks: võta või jäta!

Ühel unisel laupäevahommikul saab 30-aastane ehitaja Erik (Reimo Sagor) jalustrabava uudise: endine tüdruksõber Moonika, keda mees pole pool aastat näinudki, on just lapse sünnitanud. Tüdruku. Naine ise pole emaduseks valmis ja kui mees last endale ei taha, läheb tüdrukuke lapsendamisele. Võta või jäta!

«Võta või jäta» on lugu Eriku pikast, keerulisest ja kohati koomilisest isaks kasvamise teekonnast. Lugu, mille käigus tavalisest eesti mehest saab igapäevaelu kangelane, Superman, kes on oma isaduse eest valmis küünte ja hammastega võitlema. Mis teeb isast isa?

Film valmis Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks.

Tahad võita kinopileteid ja magusaid üllatusauhindu? Siis ootame su mõtisklusi isaduse teemal kuni 7. oktoobrini aadressil sobranna@postimees.ee. Mis loom on isa? Millised mälestused on sul enda isast? Milline eeskuju ise isana oled? Millise isa valid või valisid oma lastele? Kirjuta meile!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles