Tipphetked: Tallinna Selver lõi soosik Tartu auti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti - Läti võrkpalli ühisliigas sai Tartu Bigbank ootamatu kaotuse, kui jäi kodus 1:3 alla seni kuuendal kohal olnud Tallinna Selverile. See oli tartlasele Credit24 liigas selle hooaja esimene kaotus.

Selveri võit ja Pärnu 3:1 võit Saaremaa üle tähendas, et liigas on lätlastel nüüd kolmikjuhtimine: RTU 12 punkti, Daugavpils ja Jekabpils 8. Tartul, Saaremaal ja Selveril on 6 silma. 

Selveri poolel jaotus rünnakukoormus ühtlaselt, Timo Lõhmus kerkis 17 punktiga (+14) Selveri resultatiivseimaks, 14 punkti (+2) lisas Albert Hurt ja 13 Oliver Orav (+2). Selveri vastuvõtuprotsent oli 40%, rünnakuid realiseeriti 45-protsendiliselt, blokipunkte kogunes 7, servil löödi 9 ässa (neist 5 läks Renet Vankeri kontole) ja tehti 12 viga.

Bigbanki edukaim skoorija oli 18 punktini (+12) jõudnud Hindrek Pulk, Samuel Walker lisas 15 (+5) silma. Tartu vastuvõtt oli 45%, rünnak 38%, blokipunkte teeniti 10, servipunkte 7 (neist 4 lõi Pulk) ja servil eksiti 11 korda. Tartul ei teinud täna kaasa põhilibero Rait Rikberg ja tempomees Mart Naaber.

Galerii:

Kogu mäng järelvaadatavana:

Enne nädalavahetust:

Bigbank Tartu hoiab tabelis 6 punktiga 2. kohta, Selver on 3 punktiga 6. positsioonil. Bigbanki juhendaja Andrei Ojamets sõnas neljapäeval Rakvere vastu saadud 3:0 võidu valguses, et seal ei saanud meeskonna tegutsemisega rahule jääda ja ta loodab Selveri vastu paremat tegutsemist. Kaks esimest geimi lõppesid selles kohtumises tulemusega 27:25 ehk oli väga tasavägine mäng.

«Rakvere tegutses hästi ja meie ei saanud kuidagi oma emotsiooni üles. Kaitse ja bloki üle võib kõvasti nuriseda. Aga pühapäevale ja Selverile mõeldes, siis päevad pole vennad ja loodan seal asjad paremini toimima saada. Selver on noor ja tahtejõuline meeskond, kel paar säravat ründajat ja kinkima ei hakka nad meile midagi,» kommenteeris Ojamets. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles