Klavanita Cagliari sai kodus lähirivaali üle tähtsa võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Cagliari sai meistriliigas hooaja teise võidu, alistades koduväljakul 2:0 Bologna. Klavan jääb kohtumisest vigastuse tõttu eemale, kuid kaaslased tegid töö ära, hoides värava puhtana. Joao Pedro viis 22. minutil väljakuperemehed ette ja lõppseisu vormistas 68. minutil Leonardo Pavoletti. Liigatabelis tõusis Cagliari 9 punktiga 12. kohale, kuid suur osa konkurente pole oma selle vooru kohtumist veel pidanud.

Enne mängu:

Klavan sai vigastada Cagliari eelmises liigamängus, kui võõral väljakul jäädi 0:2 alla Milano Interile. Klavan alustas kohtumist algkoosseisus, kuid vahetati välja pärast avapoolaega, kui seis oli 0:1. Vigastuse tõttu jääb Klavan eemale ka eelseisvatest Eesti koondise mängudest Soome ja Ungariga, mis peetakse Lillekülas Rahvuste liiga raames.

Cagliari on seitsme mänguga (1 võit, 3 viiki, 3 kaotust) teeninud kuus punkti ja paikneb Serie A tabelis 17. kohal. Cagliari senimaani ainus võit pärineb septembri algusest, kui võõral väljakul saadi 1:0 jagu Atalantast. Ühe punkti rohkem kogunud Bologna hoiab 20 meeskonna konkurentsis 15. kohta.

Nagu liigamängudes ikka: eelmisel hooajal läksid Cagliari ja Bologna Serie A-s vastamisi kaks korda. Cagliari koduväljakul tehti 0:0 ja Bologna kodus  1:1 viik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles