Kristjan Jõekalda tunnistas, et tundis aastaid Martin Müürsepa ees hirmu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Nädalalõpp Kanal 2ga» tänases saates astub saatejuht Kristjan Jõekalda muuhulgas silmitsi ka oma suure hirmuga ning peab endise korvpalluri Martin Müürsepaga maha ühe korraliku kossuvõistluse. 

Saatejuhid Teet Margna ja Kristjan Jõekalda võõrustavad seiklussaate «Mürka: viimane lahing» peakangelast Martin Müürseppa ja saatejuht Marko Kaljuveeri. Kristjan avaldab saladuse, miks ta aastaid Martin Müürsepa ees hirmu tundis ja madalat profiili hoidis. Mehed võtavad omavahel mõõtu lõbusas korvpallimängus, mida kommenteerib spordiäss Marko Kaljuveer. Kes jääb peale? On siin üldse küsimust?

Tänases saates on lõbusaid ja meeleolukaid hetki palju. Külla tulevad uue komöödiasarja «Alo» nimitegelast kehastav Tõnis Niinemets ja näitleja Liis Lass. Tõnis Niinemets paljastab unistuse, mida ta on terve elu oodanud, aga siiani ei ole seda juhtunud.

Külla tulevad ka muusikud Brigita Murutar ja Paul Neitsov ning europarlamendi saadik Indrek Tarand. «Lennutunde koguneb niipalju, et oleks ma pardapersonal, siis ma saaks juba pensionile. Mu laps arvutas välja, et kõik lennupunktid kokku lüüa, siis me saaks nende eest seitsmeteist-meetrise diagonaaliga teleka,» naljatleb Tarand.

Lõbus teleshow «Nädalalõpp Kanal 2ga» on Kanal 2s igal reedel kell 21.30. Kui ei jõudnud õigel hetkel ekraani ette, vaata saadet järgi Elu24 vahendusel!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles