Video: hüljes virutas Uus-Meremaal kajakiga sõitnule kaheksajalaga näkku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uus-Meremaa vetes kajakiga ringi aerutanud Kyle Mulinder sai ebatavaliselt lähedase vaate sealsele elutegevusele, kui veest hüppas välja hüljes ja lajatas talle kaheksajalaga näkku, vahendab Guardian.

Mulinder ütles Austraalia uudistekanalile Seven News, et vaatles sõpradega kajakkide lähedal suure kaheksajalaga maadelnud hüljest. Seejärel hüppas hüljes veest välja, kaheksajalg hammaste vahel.

«Istusime lihtsalt ookeani keskel ja siis järsku ilmub vee alt suur isane hüljes koos kaheksajalaga,» kirjeldas Mulinder. «Ta nahutas seda tükk aega.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

新しい @gopro #Hero7Black で衝撃映像撮れた?? 4K60fpsの安定化オンで撮ったからここまで驚いて全部撮れてた!こんな楽しいカヤックはじめて!!音声も海とかのガチャガチャ音ないし最高! @barekiwi getting octopus smashed into his face by a seal⁉️ I’ve never had such an amazing kayak everrrrr!! I am super stoked that the new @goproanz #Hero7Black captured without missing a thing although we shook so much, #hypersmooth the stabilisation managed it so well!! I made a little montage to show how good the audio came out!! No noises super clean!! Thanks to @kaikourakayaks @purenewzealand @kaikouranz @goprojp @howtodadnz @snapair for such an epic trip!! #gopro #ゴープロ #ゴープロのある生活

A post shared by ?TAIYO MASUDA? (@taiyomasuda) on

«Järgmine hetk mõtlesin, et mis nüüd just juhtus?» meenutas ta. «See oli imelik, sest kõik juhtus nii kiiresti ja ma tundsin kõiki kaheksajala kõvasid osasid enda näos.»

Mulinderil, kes töötab Go Pro heaks, oli kajaki külge ühendatud kaamera, mis kogu omapärase kohtumise jäädvustas.

Hülged toituvad põhiliselt kalast, kuid söövad ka muud proteiini, mida leiavad. Sealhulgas kaheksajalgu, kalmaare ja koorikloomi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles