Postimehe video: «Kohtunik oli Interi parim mängija!»

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paolo Mazzoleni kasutab VAR-süsteemi.
Paolo Mazzoleni kasutab VAR-süsteemi. Foto: MIGUEL MEDINA / AFP

Fiorentina jalgpalliklubi president Mario Gognigni vihjas pärast esindusmeeskonna Itaalia meistrivõistluste 1:2 kaotusmängu, et peakohtunik aitas Milano Interil võita.

Fiorentina kaotas teisipäeval liigamängus võõral väljakul Interile 1:2. Võõrustajad asusid kohtumist avapoolaja viimasel minutil Mauro Icardi penaltist juhtima, mille määras peakohtunik Paolo Mazzoleni videokohtunike abiga (vaata allolevat videot!).

«See oli ilus mäng, aga kohtunikuta oleks mäng olnud palju vaatemängulisem ja kaks meeskonda oleksid teineteist rohkem austanud,» rääkis Fiorentina president. «Mazzoleni vilepartii oli puudlik, provokatiivne ja ühepoolne. Ta oli Interi parim mängija!» lisas Gognigni.

Fiorentina legend Giancarlo Antognoni, kes mängis aastatel 1972–1987 Fiorentina eest Itaalia kõrgliigas ligi 350 kohtumist, märkis omaltpoolt: «See on kahetsusväärne, et mõned ebasoodsad otsused läksid meie vastu. Ma pole kunagi näinud, et penalti antakse selle eest, kui keegi puudutab palli sõrmeotstega.»

Fiorentina seadis teise poolaja alguses Federico Chiesa tabamusest majja viigi, kuid Danilo D’Ambrosio värav veerand tundi enne lõpuvilet jättis võidupunktid Interile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles