Saaremaa kaitseb võrgutiitleid uues kuues ja loodetavasti veel tugevamana

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mullusel esmahooajal kõik kolm kodust trofeed võitnud Saaremaa võrkpalliklubi läheb tiitleid kaitsma ja eurodebüüti tegema oluliselt muutunud meeskonnaga. Samas usutakse, et koosseis pole suvega nõrgemaks jäänud.

«Kindlasti saab meil mullusest raskem olema, fännid ootavad ju koju samu tiitleid. Loomulikult tahame ka ise kõiki karikaid kaitsta, aga usun, et me sellele väga ei mõtle ja võtame pigem mäng korraga,» sõnas Saaremaa VK mänedžer Hannes Sepp mõni päev enne uue hooaja algust.

Sepp avaldas arvamust, et suuremad rivaalid on mullusega võrreldes tugevamad. Saaremaa löögirusika kohta lausus aga: «Meile on jäänud mullusest vaid viis meest. Kuna üle poole meeskonnast on vahetunud, peab hooaeg näitama, kui head oleme. Aga usun, et oleme vähemalt sama tugevad kui mullu.»

See-eest teeb Saaremaa tänavu eurodebüüdi, kui osaleb tugevuselt kolmandas Challenger karikasarjas. Esimene vastane on Gentoffe Taanist, edu korral tuleb rinda pista prantslaste Poitiers'ga. «Seal võtame tõesti mängu ja ringi korraga. Taani meeskond peaks olema meiega enam-vähem sama masti, prantslastega saab olema keeruline, aga kindlasti läheme lahingut andma.»

Kui videointervjuus ütles Sepp, et ei soovi tuumiku viimase puuduva lüli - ehk nurgaründaja - nime kõva häälega välja hõigata, siis ülesandmislte silmitsides kerkis saladuselt kate. Tegemist on 26-aastase ja äsja MMil mänginud Puerto Rico koondislase Eddie Riveraga, kes peaks peagi Saaremaale saabuma.

Nii on kolmekordne tiitlikaitsja vahetanud välja kogu leegionäride kvarteti: lisaks Rivera liitusid meeskonnaga diagonaalründaja Samuel Boehm (Austraalia) ning sidemängijad Artis Caics (Läti) ja Johathan Omar Rivera Vega (Puerto Rico).

Kumb on suurim ohustaja, Tartu või Pärnu?

Saaremaa troonide suurimad ihalejad peaks olema Tartu Bigbank ja Pärnu VK.

«Selver ka valitses aegu tagasi kindlalt, aga lõpuks võim ikka murti. Nagu öeldakse: mis ei tundu muutuvat, just see muutubki. Tahaks loota, et just meie oleme need muutjad,» valis Tartu peatreener Andrei Ojamets filosoofilis-diplomaatilis-konkreetse vastusevariandi.

Pärnakate pealik Avo Keel tulistas aga otse: «Kui jutt käib tiitlitest, siis Saaremaa murdmine on jõukohane ainult Tartule  ja Pärnule. Ja meile peaks see olema jõukohasem kui Tartule.»

Hooaja esimene tõeliselt suur duell peetakse pühapäeval, kui Tartu võõrustab Saaremaad.

Vaata galeriid hooaja esitluselt:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles