Paavstiga kohtunud noor: erilist see mulle midagi ei andnud, aga tore oli (2)

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui nii mõnegi noore jaoks oli tänane paavsti noortekohtumine tähendusrikas, siis leidus neidki, kelle sõnul tänane kohtumine neile midagi erilist ei andnud. 

«Pakuti, nõustusin, läksin,» selgitas Kadrioru saksa gümnaasiumi õpilane Mark Gorbunov, miks tema täna paavsti noortekohtumisest osa võttis. Ka tema koolikaaslased nõustusid, et kui kooli poolt juba selline võimalus antud on, tuleb see ära kasutada.

«Ma olen ka isiklikult ristitud ja tundsin end kuidagi puudutatult selle teema poolt ja rõhutan, et tegemist on ainulaadse ajaloolise võimalusega, mis Eestis toimunud on, nii et tahtsin osa saada sellest lihtsalt,» kommenteeris 21. Keskkooli õpilane Bert Palts, miks tema paavsti tervitama oli tulnud.

Kui Paltsi jaoks tähendas paavstiga kohtumine väga palju, siis Gorbunovile, kes ise katoliiklane ei ole, paavstiga kohtumine midagi erilist ei andnud.  

«Erilist see mulle midagi ei andnud, aga tore oli kuulata, sest olen sellest mehest natukesegi kuulnud. Hea kogemus. Hea atmosfäär, aitäh!» kommenteeris Gorbunov.

Vaata lähemalt videost!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles