Postimehe video: seitsmeaastane imeline hümnilaulja sai Zlatanilt mängu parima tiitli (1)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA jalgpalliliiga MLS mängul, kus kohtusid LA Galaxy ja Seattle Soundersi, võitis enne avavilet pealtvaatajate südamed kõigest seitsme-aastane Malea Emma Tjandrawidjaja. Tüdruku esitatud USA hümn oli nii võimas, et liigutas hingepõhjani kõiki staadionil viibijaid.

Kolmeaastaselt laulmist õppima hakanud ning juba ka näitlejana endale nime teinud Malea pääses hümni esitama konkursi alusel. Tüdruku sooritus pälvis tunnustuse isegi Galaxy ründeässalt Zlatan Ibrahimovicilt, kelle meelest oli Malea etteaste kogu kohtumise parim sooritus.

Kas hümnist või millestki muust innustatuna avas Zlatan juba 9. minutil penaltist skoori, Ola Kamara ja Emanuel Boatengi väravatest võitis Galaxy lõpuks 3:0. Idakonverentsis ollakse hetkeseisuga siiski seitsmendal kohal ehk praegu jäädaks play-off'ist esimesena välja. Kuuendat kohta hoiab just Seattle, kellel on kolm punkti rohkem, ent ka mäng varuks. Galaxyl on jäänud põhihooajal pidada veel neli, enamikul konkurentidel viis kohtumist.

Zlatan Ibrahimovic peab veel kõvasti vaeva nägema, et LA Galaxy kohamängudele aidata.
Zlatan Ibrahimovic peab veel kõvasti vaeva nägema, et LA Galaxy kohamängudele aidata. Foto: Reed Saxon / AP / Scanpix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles