Tipphetked: esimesest ehmatusest üle saanud Tartu alistas tippude lahingus Saaremaa

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koduse võrkpalliliiga kahe peamise kullapretendendi esimeses lahingus jäi koduseinte toel peale Tartu Bigbank, kes alistas Credit24 Eesti - Läti ühisliigas 3:1 Saaremaa VK.

Avageimi võitis 25:19 Saaremaa, ent teises oli veel kindlamalt 25:16 parem Tartu ning ka kolmas geim kuulus selgelt 25:15 tartlastele. Tasavägises neljandas geimis oli saarlastel kasutada isegi geimpall, et viia mäng otsustavasse viiendasse geimi, kuid lõpuks võitis Tartu geimi 27:25 ja ühtlasi kogu mängu.

Tartlaste parim oli Hindrek Pulk 19 punktiga, Samuel Walker lisas 16 ja stabiilselt rünnanud Märt Tammearu 10 punkti. Saarlastele tõi Rauno Tamme 12 punkti, Siim Põlluäär ja Siim Ennemuist lisasid 10 punkti.

Mängujärgne intervjuu Tartu peatreeneri Andrei Ojametsaga:

Mängujärgne intervjuu Saaremaa VK peatreeneri Urmas Taliga:

Galerii:

Kogu mäng järelvaadatavana:

Enne mängu:

«Eks Tartu puhul oleneb palju sellest, millises koosseisus nad mängule tulevad. Väga raske on midagi ennustada, selge see, et tegu on väga korraliku meeskonnaga,» rääkis tänase mängu eel Volley.ee-le saarlaste peatreener Urmas Tali.

Tartu meeskond eile väljakul ei käinud ehk nende jaoks algab Credit24 meistriliiga täna. «Meil selgub lähipäevil, mis seis meil vigastustega on, sest Märt Tammearu väänas hooajaeelses kontrollmängus hüppeliigest ja Stefan Kaibaldil on põlvega probleeme. Samuel Joseph Walker saabus alles teisipäeval trenni ning Meelis Kivisild liitus samuti äsja treeningutega. Eks see, mis koosseisus me mängima läheme, mõjutab asjade käiku. Saaremaa on hästi komplekteeritud ja vaevalt neil sel hooajal väiksemad ambitsioonid on kui eelmisel,» võttis enda meeskonna seisu kokku Andrei Ojamets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles