Tipphetked: Tammeka lõi ellujäämise eest võitlevale Vaprusele viis väravat

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpalli meistrivõistluste Premium liigas alistas Tartu Tammeka 5:0 Pärnu Vapruse.

Tammeka läks mängu juhtima 5. minutil, kui täpne oli Tristan Koskor. Akim Saeed Sairineni 25. ja Martin Jõgi 27. minuti väravad kindlustasid tartlastele poolajaks 3:0 eduseisu. Teisel poolajal hoolitsesid tartlaste tabamuste eest 59. minutil Sander Kapper ja 62. minutil Tauno Tekko.

Liigatabelis on Pärnu 13 punktiga viimasel kohal. Kuresaare jääb neist ühe enam peetud mängu juures punkti kaugusele. Tammeka on 41 punktiga tabelis viies. Narva Trans on neist 14 punktiga ees, Paide kahe punktiga taga.

Intervjuud:

Kogu mäng järelvaadatavana:

Enne mängu:

Pärnu on sel hooajal Tammekalt punkte võtnud – 22. juulil hoiti pikalt kinni lausa võidust, kuid lõpuks lepiti Rannastaadionil 1:1 viigiga. Esimesed kaks tänavust mängu lõppesid Tammeka võiduga (0:1 ja 4:2).

Tammeka on 38 punktiga tabelis kuues, Paide Linnameeskond on viiendana kõigest punkti kaugusel. Enne vooru algust lahutab tabelis viimasel kohal asuvat Vaprust aga Kuressaarest samuti vaid üks punkt. Mõlemad meeskonnad loodavad lõpetada oma nukra seeria, sest Tammeka on Premium liigas kaotanud neli mängu järjest, Pärnu kolm. 

Tammeka juhendaja Kaido Koppel: «Meie eesmärgiks on kodus Pärnu vastu võit võtta. Vastaste kaitse murdmiseks peame palliga kvaliteetselt ja otsustavalt tegutsema. Kindlasti peame tähelepanelikud olema ka kaitses, sest Pärnul on ründesse panna mitu kiiret mängijat.»

Tammeka poolkaitsja Mihkel Järviste: «Tabelisse vaadates saaks järeldada, et oleme favoriidid, kuid Pärnuga on alati rasked ja tasavägised mängud olnud. Võitmiseks peame jätma endast kõik väljakule.»

Pärnu Vapruse abitreener Taavi Midenbritt: «Olen kindel ,et oleme Tartust võimelised punkte tooma!»

Vapruse poolkaitsja Kristofer Kaasik: «Kuuldavasti pidi Tammeka pidama perepäeva ehk on ekstramotivatsioon suure publiku ees pidupäeva natukene rikkuda, kuna meid rahuldab sellest mängust ainult positiivne tulemus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles