Tipphetked: tiitlikaitsja Saaremaa alustas hooaega veenva võiduga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Eesti - Läti ühisliiga algas tiitlikaitsja võiduga. Saaremaa VK oli Credit24 ühisliiga uue hooaja avamängus vastamisi TalTechiga ja võitis 3:0 (25:17, 25:19, 25:20).

ENNE MÄNGU

Volley.ee vahendab kohtumise eel juhendajate mõtteid. Saaremaa peatreeneri Urmas Tali sõnul on hooaja alguses seis nagu ikka - kokkumängu pole palju harjutatud ja käib nii-öelda pusle kokkupanemine. «Viimane «pusletükk» (puertoricolane Eddie Rivera) saabus nädala keskel ja hakkab nüüdseks õigesse ajavööndisse saama. Vaatame, kuidas ta mänguliselt on. Eks minna on veel palju, et asjad nii kokku sobiks nagu vaja,» sõnas peatreener. «TalTechi kohta on raske midagi öelda, noored mehed ja pole palju mänginud. Aga hooaja esimene mäng on ikka oluline ja ju ta selline närviline tuleb mõlemalt poolt,» lisas Tali.

TalTechi peatreener Janis Sirelpuu rääkis, et kodusaali põranda vahetuse tõttu pole meeskond saanud korralikult hooaja algusesse sisse elada. «Me alles otsime oma rütmi, nüüd oleme lõpuks oma saalis ja püüame asju klappima saada. Et meil on nii magistrante kui nö tavalisi üliõpilasi, siis on keeruline kõiki mehi samaaegselt trenni saada,» rääkis peatreener hetkeolukorrast.

Sirelpuu ootab eelseisvalt kohtumiselt oma hoolealustelt eelkõige suurt võitlust. «Kolm põhimeest on vahetunud (Tauno Lipp ja Dmitri Korotkov lahkusid klubist, Jörgen Vanamõisa on ajateenistuses) ja seegi on uus olukord, kuidas uued mehed tegutsevad. Eelkõige ootan mängijatelt, et ei oleks suurt aukartust ning kõik võitleksid maksimaalselt lõpuni. Selge see, et oleme noor punt ja ebastabiilsust on palju, aga kui kõik annavad endast kõik, olen rahul,» lisas juhendaja.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles