Täna avaldati järjekordne muusikasensatsioon, kes MyHits Awardsil lavale astub

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saku Suurhall võõrustab 3. novembril MyHits Awardsi, mis lubab tulla kõige võimsam popmuusikashow, mis Eestis toimunud. Täna avaldas «Reporter», et järjekordne artist, kes seal lavale astub, on muusikakollektiiv Sigma.

MyHits Awards pakub iga päev uusi üllatusi ja kunagi ei tea, kes Indrek Vaheoja poolt juhitud õhtul lavale võivad astuda.

Indrek Vaheoja lubab viia saatejuhtimise uuele tasemele. «Sellist õhtu- ja saatejuhtimist pole Eesti rahvas varem näinud, see saab olema raju,» sõnas Vaheoja. 

Sigma
Sigma Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Suurejoonelise live show jooksul saavad tunnustatud need artistid ja lood, kes valitsevad Eesti muusikat ning selguvad säravaimad tegijad internetis. Saku Suurhalli lavale jõuavad spetsiaalselt selleks õhtuks loodud muusikalised etteasted.

Peale Sigma astuvad lavale ka NÖEP, Jüri Pootsmann, Pur Mudd, Getter Jaani, Uudo Sepp, Elina Born, Põhja-Tallinn, Koit Toome, Winny Puhh ja Maian Lomp!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles