Postimehe video: hollandlane proovis haleda pettusega vastasele kaarti välja meelitada

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hollandi jalgpallimeistrivõistluste kuuendas mängudevoorus jäi häbiväärse pettusskeemiga kaamerasilma ette Rotterdami Feyenoordi ründaja Steven Berghuis, kes proovis vastasele (punast) kaarti välja meelitada.

Hollandlase plaan aga ei töötanud, sest riigi meistrivõistlustel on sellest hooajast kasutusel videokohtunikud, kes tuvastasid kohe, et Berghuis teeskles vigastust. Utrechti kaitsja Willem Janssen puudutas 68. minutil käega Berghuisi kukalt, kuid Feyenoordi mehe reaktsioon sellele liigutusele polnud ehtne.

Feyenoord teenis 87. minuti väravast 1:0 võidu. Sihile jõudis 35-aastane vanameister, endine Londoni Arsenali, Manchester Unitedi ja Istanbuli Fenerbahce ründaja Robin van Persie. 

26-aastane Berghuis mängib Rotterdami Feyenoordis 2017. aastast ja krooniti oma debüüthooajal Hollandi meistriks. Tänavusel hooajal on ta löönud ühe värava ja andnud kaks resultatiivset söötu. Karjääri jooksul on Berghuis esindanud veel selliseid meeskondasid, nagu näiteks Twente, Venlo, AZ ja Watford.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles