Cagliari peatreener Gervinho iluväravast: väga tugev sooritus!

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gervinho
Gervinho Foto: Insidefoto / imago/Insidefoto

Itaalia jalgpalli kõrgliigas pidi Ragnar Klavani koduklubi Cagliari tunnistama Parma 2:0 paremust. Eriti vägeva soolovärava Parma 31-aastane ründaja Gervinho.

Gervinho alustas oma väljakupoolelt triblamist ning purjetas ükshaaval läbi Cagliari kaitsemängijate. Viimase mehena võttis ta ette Klavani, kellest möödus justkui seisvast postist. Rünnaku lõpetas ta terava löögiga, mis postipõrkest väravasse lendas.

Cagliari peatreeneri Rolando Marani sõnul teadsid tema hoolealused, et Parma on kontrarünnakutes terav, ent matši käik sundis Cagliaril oma liine kõrgemale tõstma. Tänu sellele tekkis Gervinhol ka võimalus hämmastav soolovärav lüüa.

«Gervinho lõi väga hea värava. Tegelikult teadsime, et Parma on vasturünnakutes ohtlik. Kuid me pidime oma mängu ülesehitamisel liine kõrgemale tõstma ning seetõttu jäi meie selja taha rohkelt ruumi,» ütles Maran.

«Mängisime teisel poolajal rohkem individuaalselt ning ei näidanud nii head tasakaalu nagu avapoolajal. Teisel poolajal jäi veidi puudu ka hingestatusest. Oma rolli mängis kindlasti ka kuum ilm,» jätkas Maran.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles