«Hommik!» Madis Müür: kui ma räägin mõne asjaliku noore spetsialistiga, et ta võiks 5000 eurot teenida, siis ei usuta (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäevases «Hommik!» saates oli külaliseks Madis Müür, kes on juba 30-aastaselt majanduslikult nii kindlustatud, et ta ei pea tööl käima.

Madis Müüri sõnul ei ole teekond siiski olnud nii lihtne, kui see tunduda võib. Tal ei olnud alguses mingeid oskuseid, diplomit, kindlat töökohta ja olid üsna suured võlad. Seetõttu hakkasid sugulased juba soovitama, et ta võiks Maximasse või Grossi poodi 250 euro eest turvameheks minna. Selle asemel otsustas mees süveneda pokkerimaailma ja võidetud raha investeerida.

"Eestlased on üldiselt väga nutikad ja asjalikud ja pulli saab ka kõvasti, aga mulle tundub, et sellist ambitsiooni ja eneseusku on vähe. Kui ma räägin mõne asjaliku noore spetsialistiga, et ta võiks vabalt mingi 5000 eurot või rohkem teenida, siis nagu ei usuta ja ei hakata tegutsema. Ma ise ei viitsiks 5000 pärast... mitte et ei viitsiks majast välja minna, aga..." muheles Müür.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles